Vochtafdrijvende kruiden 100% natuurlijk

Vochtafdrijvende kruiden

Vochtafdrijvende kruiden zijn natuurlijke stoffen die bijdragen aan het bevorderen van de stoelgang. Dit gebeurd op een gezonde en verantwoorde manier. Voorbeelden van natuurlijke vochtafdrijvende kruiden zijn brandnetels, paardenbloem, venkel, peterselie en selderij.

vochtafdrijvende kruidenNatuur

Vochtafdrijvende kruiden zijn 100% natuurlijk. Bijna alle natuurlijke kruiden zijn in elke bos te vinden of zijn te kweken in eigen tuin. Zelf de kruiden uit het bos plukken en/of zelf te kweken, zijn de kruiden echt puur natuurlijk. Geen toegevoegde geur-, kleur-, en smaakstoffen.

Nuttigen

Bij toevoeging van kokend water bij de kruiden kun je het vochtafdrijvende middel in vorm van thee drinken. Sommige kruiden kunnen een bittere nasmaak geven. Door suiker of zoetstof toe te voegen, verminderd de bittere smaak. Naast het nuttigen van de kruiden in vorm van thee, kunnen de vochtafdrijvende kruiden ook toegevoegd worden in lekkere gerechten. Bijvoorbeeld peterselie in gehaktballetjes of paardenbloem in een stevige pasta.

Ontgiften

Waneer de vochtafdrijvende kruiden in combinatie met gezonde voeding wordt gecombineerd, draagt het bij aan het ontgiften van het lichaam.

Bij het ontgiften van het lichaam worden de alle afvalstoffen die het lichaam opgemomen heeft afgevoerd via de ontlasting.